Színelmélet oktatás

A PUREBEAU magyarországi képviselete az anyacég által kifejlesztett oktatási módszereket, valamint az oktatók több mint 16 éves tapasztalatát ötvözve alakította ki azt az egyedülállóan hatékony oktatói rendszert, amely során a tanulni vágyók egyéni oktatással, rendkívül biztos és alapos tudást kapnak. Az alaptanfolyamoktól kezdve a haladó, továbbképző tanfolyamokon át mindenki megtalálja az érdeklődésének és tudásának megfelelő 3, 2, és 1 napos képzéseket.

A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne csak hazai, hanem világviszonylatban is nívós, elismert oktatói hátérrel gazdagítsa hazánk felnőttképzését, elsősorban azokra gondolva, akiknek fontos, hogy kitől és milyen színvonalon sajátítják el a kozmetikai tetoválás fortélyait.

A sikeresen elvégzett tanfolyamok zárónapján a hallgatók oklevelet kapnak.

Színelmélet oktatás (1 napos)

Újdonság a színelméleti oktatás, ahol megismertetjük a szakembereket a bőrtónus meghatározásától, a helyes forma kialakításán át a megfelelő szín kiválasztásáig.
A Permanent Make Up-nál alkalmazott színező festék használata, a kívánt szín és árnyalat elérése meglehetősen nehéz folyamat.
MUNKA A BŐRFELÜLET ALATT!

Tanfolyamunk témái:

© 2020 Minden jog fenntartva: Purebeau Magyarország http://purebeau.hu
Sminktetoválás | Sminktetováló gép | Sminktetováló gép | MMC honlapkészítés